Magyarország: Minkova Daniela, telefonszám: +36 20 989-7117, email: intraceuticals.dani@gmail.com

Hírlevél | Sajtószoba | Termékek | Kezelések | Valós emberek valós eredményei

Copyright © 2010 Intraceuticals Pty Ltd.

kezdőlap | termékek | kezelések | videó | valós emberek valós eredményei | szakemberek | szalonok

Madonna Imádom a kezeléseket, ahogy az arcom is.

Eva Longoria Számomra a kezelések minden főbb esemény előtt nélkülözhetetlenek.

Naomi Campbell Köszönöm az Intraceuticals-nak. Az állandó utazástól a bőröm kiszárad és az Intraceuticals abszolút nélkülözhetetlen a bőröm feltöltéséhez.

Justin Timberlake Feltuningolja a bőrömet.

Kate Perry Azért használom az Intraceuticals oxigén bőrkezelést, hogy hidratáljam a bőröm és bármilyen fellépés vagy szereplés előtt felfrissüljek és kipihenten ragyoghassak.

John Galliano A szépségben és a tökéletességben utazok, és ez messzemenőkig egy titkos fegyver.

Miranda Kerr "Az Intraceuticals arcápolók ragyogóvá és sugárzóvá teszik a bőrömet! Köszönet érte.

Mezhgan Hussainy, az American Idol vezető sminkmestere Az Intraceuticals Infúziós kezelések úgy hatnak, mint más, a piacon levő termék nem! A szemeim előtt láttam ahogy a bőröm pozitív változáson megy át. A feltöltések azonnali eredményei tették nélkülözhetetlenné az American Idol kulisszái mögött.

Fergie Köszönöm az Intraceuticals-nak. Amikor úton vagyok, fontos, hogy törődjek a bőrömmel.

Molly Sims Köszönöm az Intraceuticals-nak az állandó tökéletességet és ragyogást.

Robin Thicke A mindenkori selymes, megindító eredményért. Bírom az Intraceuticals-t!

Jessica Stam Az Intraceuticals ragyogóvá teszi a bőrömet, és smink nélkül is tökéletesnek tűnik.

Steven Klein Kreatív fotóművész, www.stevenkleinstudios.com Az Intraceuticals Feltöltés segít megragadni a legszebb témák lényegét.

Michelle Peck Mindössze egy 30 perces kezelés során a bőr fiatalosabb, sugárzó, nedvességtől telt és friss lesz.

Gina Brooke Az Intraceutical feltöltés a leghatékonyabb módja annak, hogy csodás bőrt és tökéletes eredményeket érjünk el.

Katherine Jenkins; Welsh Soprano Egy tavalyi, hosszú, kimerítő Anglia-New York repülőút után a kozmetikusom megmutatta az Intraceuticals Feltöltéses kezelést. A bőröm kiszáradt és fáradt volt, de egy 30 perces Gina Brooke kezelést követően úgy néztem ki, mintha hetekig pihentem volna, és le voltam nyűgözve az eredményektől. Mindenki dicsérte a ragyogó bőrömet és az elért eredményeket. Nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek, imádom, hogy nem invazív, természetes, könnyen használható és nagyon kellemes módja annak, hogy a legjobb külsőm legyen.

Bob Harper - The Biggest Loser USA - Personal Trainer "Egy kezelés után rájöttem, hogy nem tudok nélküle élni!! A napjaim utazással és fárasztó munkával telnek, néha keveset is alszom és kezdtem kimerültnek érezni magam és annak is tűntem. A kezelések azonban visszaadták az arcomnak az életet. Ez csodaszer!!

Kristy Hinze ausztrál modell, színésznő és televíziós házigazda Én csak egy szép ajándékot kaptam az Intraceuticals-tól és csak meg akartam köszönni. Imádom az arcápolókat, amiket Meg adott nekem. Tényleg segít a bőrömet élénkké tenni a hosszú órákon át tartó TV felvételek alatt. A doboz, amiben a termék ékezett egyszerűen lenyűgöző. Nagyon köszönöm.

AUSZTRÁLIA

Fiona Ogilvie, Ausztrália 2003 novemberében meghívtak egy Intraceuticals bemutatóra. A bőrápoló szakember ismerősöm ajánlotta, hogy a szerek jót tesznek a bőrömnek. A részvételt követően el vagyok ájulva az eredményektől. A kezelés és az ahhoz kapcsolódó termékek nagyszerűek. Folytatni fogom a kezelést.

Debbie Miller, Ausztrália Az utóbbi 10 évben szenvedek a rosaceától. Mindig is elfogult voltam az arcommal szemben. Mióta az idén kipróbáltam az Intraceutical arckezelést, szép fejlődést láttam. A rosaceám jelentősen visszahúzódott, a finom vonalak és arcomon levő foltok tulajdonképpen megszűntek. A bőröm fiatalosabb megjelenésű lett. Most már hathetente veszek részt arckezelésen, a larai Daleys Body & Beauty szalonban, és minden este használom az otthoni termékeket – melyek hónapok óta tartanak. Habozás nélkül ajánlom ezt a terméket minden nőnek, különösen azoknak, akik rosaceától szenvednek.

Total Bliss, Ausztrália Szalonunkban több mint egy éve van jelen az Intraceuticals. A készülék és a kezelések annyira beváltak, hogy két további készüléket is be kellett szereznünk. Az ügyfeleink visszajelzése: Sheree 53 éves asszony, és három perces fiatalító kezelésben vett részt, mely után a férje már nem tett több megjegyzést a páciensem bőrére. 60 perces Intrceuticals arckezelésen vett részt nálunk, és nem hitte el, hogy mennyire jól néz ki a bőre. Amikor hazaért, az első dolog, amit a férje mondott: ..”akármit is tett veled az a lány a mai nap, járj hozzá többet, jó bőrben vagy” Barbara egy 40 éves nő, aki életében soha nem vett részt kezelésen. Egy Intrceuticals-függőtől kapott egy 30 perces arckezelésre szóló ajándékkupont, és most már hetente jár a szalonunkba inhalációs és 30 perces Intraceuticals kezelésekre. A kezelés végeztével a bőre olyan nagy hatást gyakorolt rá, hogy Barbara beruházott egy 60 perces Intrceuticals arckezelő kurzusra is. Mario, 24 éves fiatal srác, akinek erős vérbősége és sok pattanása van, és emiatt sokat szégyenkezik. Részt vett nálunk egy mikro-dermabráziós kezelésen, de gyűlölte, amit a kezelés után a bőrén érzett. Javasoltunk neki, próbálja ki az Intraceuticals kezeléseket, hogy lássa az segíteni fog. Neki most már csak Intraceuticals kezeléssel egybekötött mikro-dermabráziós kezelései vannak.

KANADA

Dr. Sandy Skotnicki - Torontói Dermatológiai Központ Az Intraceuticals Oxigén Arckezelések csodálatosak, és ez az első, amit Torontóban ajánlani tudok. Eredményes tapasztalataikat Kanadában már igazán megmutatták. Mivel az eredmények azonnaliak és ragyogóak, kiválóan alkalmasak híres TV-s és fotós hírességeink számára bármilyen eseményt megelőzően.

Dr. Lisa Kellett, bőrgyógyász-tanácsadó DLK, Torontó, Kanada Az Intraceuticals Oxigén Infúziós kezelések az ügyfeleink számára biztosított nagy számú és széles körű jótékony hatások révén a klinika számára kedveltté váltak. Az ebédidőben elvégezhető arckezeléstől az ablatív lézeres kezelésig és más fejlett fény-és lézeres kezelésekig, az Intraceuticals rendszer mindenki számára tartogat valamit.

Dr. Earl Minuk tanács által elismert bőrgyógyász Kanadában és az USA-ban Az Intraceuticals Oxygen Infusion kezelés hozzáadott egy másik dimenziót a Bőrgyógyászati Klinikámhoz és a MedSpa részlegünk megnyitásához vezetett. Az ügyfelek a szabadidős eseményeket, esküvőket és ünnepi eseményeket megelőzően, valamint a mindennapos bőrápoláshoz további bánásmódokat keresnek.

U.K

Julia Hart, Julia Hart Arcterápia, Kent, Anglia Rákerestem az interneten és megtaláltam az IntraceuticaIs-t, így előjegyeztem egy londoni kezelésre, hogy saját szememmel győződhessek meg arról, hogy a kezelések tényleg ennyire csodálatosak vagy csak átverés az egész. Nos, hát nagyon mély benyomást tett rám. Tényleg észrevettem a bőrömön a változást, a szérumok, az összetevők és a teljes termékvonal igazán nagy hatást gyakorolt rám!

Helen Cahill és Anna Willis, Courtney Bell Testklinika, Hillingdon, Anglia Én csak tudatni akartam Önökkel, hogy mind magunk, mind a páciensek mennyire elvagyunk ragadtatva az Intraceuticals Oxigén kezelések eredményeitől. Két különösen kimagasló esetet szeretnék Önökkel megosztani. Első eset: Mikor megérkezett a beteg a klinikára, megállapítottam a bőréről, hogy túlságosan kiszáradt. Azonnal ajánlottam, hogy végezzünk el egy Intraceuticals Fiatalító Infúziós kezelést. Nemrég befektettünk egy Bőrelemző kamerába, amit arra használtam, hogy közvetlenül a kezelés előtt és után készítsünk egy képet. Az eredmény döbbenetes! Bár mindig láttam, és éreztem a jelentős különbség az Intraceuticals feltöltések után, ez volt az első alkalom, hogy láttuk az eredmények egyéni bizonyítékát. A beteg pórusok száma lement 2335-ról 944-re. A vonalak és ráncok száma 164-ról 65-re csökkent. Bőr simasága 24%-kal javult. Pigmentációs terület lecsökkent 308-ról 212-re Ez is csak azt bizonyítja mennyire csodálatosak és AZONNALIAK az Intraceuticals oxigénkezelések valójában. Ezen túlmenően, a betegem arról számolt be, hogy úgy érezte a bőre folytatja a javulást több mint két héten át, és a nővére is megjegyezte, hogy milyen jól néz ki a bőre. A páciens dermatitisben szenved és hihetetlenül érzékeny a bőre. Az Intraceuticals valóban segített neki. Második eset: Ez a beteg rosaceaban szenvedve került hozzánk kezelésre egy ideje már, IPL-lel és lézeres kezeléssel kezeltük őt. Egy nap a bőre különösen kiszáradt, és azt javasoltuk neki, hogy a rendszeres kezelés helyett próbáljon ki egy Intraceuticals infúziót. Micsoda különbség volt látható a bőrén a kezelés után! Fel volt villanyozva, hogy egy olyan pihentető kezelést kap, amely láthatóan csökkentette a bőrpírt a bőre. Ez az úr egyike Anna betegeinek, így nem láttam őt egy darabig. A múlt héten, amikor kinyitottam az ajtót neki, nem hittem a szememnek a bőre láttán. Ez egy nagyon hideg és szeles este volt, és normál esetben az arca egészen véredényes lett volna, de a bőr tónusa teljesen normális volt! Ő elégedett az eredményekkel, jelenleg a második kezelésen vesz részt és imádja.

U.S.A

Kris Evans Smikmester Hollywood Szex és New York mozifilm Több mint húsz éve vagyok profi sminkmester. A televízió-és játékfilmekben minden szempontból közöm volt a divathoz. Már szinten minden termékkel a piacon van tapasztalatom. Ügyfeleim a legújabb és legnagyszerűbb bőrápolási és sminktermékeket a használják. Én nagyon izgatott vagyok az Intraceuticals miatt, és hogy milyen fantasztikussá teszik a kezelések a bőrt. A legújabb projektjeim Dirty Sexy Money (Édes, Drága Titkaink) és Szex & New York mozifilm voltak. A Dirty Sexy Moneyban a szereplők közül soknak alkalmaztam a kezeléseket mielőtt sminkeltem volna őket, és a végeredményekben figyelemre méltó volt a különbség. A Szex & New Yorkban, Sarah Jessica Parkeren és Kristen Davisen használtam a kezeléseket és megint fantasztikusak voltak az eredmények. A pekingi nyári olimpián kezdő tehetségekkel fogok dolgozni és alig várom, hogy az ügyfeleimen használhassam az Intraceuticalst. A hosszú utazások után ez a kezelés segít a bőrömet felfrissíteni és segít a sminkelések alkalmával.

Patty B Bunch Kétszeres Primetime Emmy-jelölés, Négyszeres Hollywood Artist & Hair Stylist Guild Díj jelölés elsősorban a 2000 és 2006 közötti időszakban a Will c Grace-ban lévő munkájáért, Intraceuticals hívő Mint kiemelkedő hollywoodi sminkes, én vagyok a felelős Hollywood egyes legismertebb és leginkább" látható "arcaiért. A nagyszerű bőr az alapja a nagy képeknek és a nagy felbontású kameráknak – az Intraceuticals Oxigén Infúziók az én kezeléseim a határozott, felemelő, ragyogó, vörösszőnyeg-kész bőrért. Amióta Patricia Heatonnak bemutattam a Intraceuticalst a FOX televízió "Back To You" forgatásán, a bőrszerkezete gyökeresen megváltozott. Fenntartani Patricia kamera-kész-izzását egyszerű - egy 30 perces Intraceuticals infúzió minden show előtt.

Kat Donell nemzetközi újságíró, a Wall Steer Journal külső munkaátrása A munkám során alkalmam van arra, hogy kipróbáljak a piacon a legjobb bőrápolási termékek közül néhányat. Meg akarom engedni neked, hogy tudd, hogy szeretem az Intraceuticals Opulence sorozatot. A bőrömet a hosszú álmatlan éjszakák után is élénken tartja, miközben próbálom betartani a határidőket. A bőröm fényesebb és hidratáltabb, mint valaha! Valóban vannak jó termékek a piacon, de el a kezekkel a többitől, mert mind közül ez a legjobb!

Marian Filali professzionális smikmester Beverly Hills A bőr nedvessé és hajlékonnyá válik, a ráncok megtelnek, és ez a sminkelés előtt egy fantasztikus alap. Az eljárás rendkívül nyugtató és az átalakítás igazán varázslatos. A barátom, Gina Brooke, muttatta be nekem Intraceuticalst, amikor közreműködtünk egy projektben Madonnával.

Roxanne Saffaie professzionális divat és szórakoztató sminkmester Intraceuticals Infusion kezelések nem csak kényeztetik az ügyfelem bőrét, hogy egy egészségesebb és szebb állapotot érjen el, de segít nekem gondoskodni a hibátlan sminkről is a fényképezőgép előtt és színpadon is.

Dr. Drew Ordon plasztikai sebész, és a Helyreállító Sebészeti Szakértő "Az orvosok" televíziós showból. Van részem a híres ügyfelekben, és Valerie kezelése meglehetősen tipikus. Ezeknek a „kamera előtti csillagoknak” gyors eredmény kell, nem idő és kiszámítható javulás. Az oxigénes arcápolás az egyike a gyors eredményt mutató eljárásoknak, amelyeket szeretnek.

Steven R. Cohen M.D. F.A.C.S plasztikai sebész San Diegoban. Kiemelkedő eredményeket tapasztalunk, amikor az Intraceuticals Hiperbaric oxigén terápiát alkalmazzuk.

Patrick H. Bitter Sr. MD , Epi Center MedSpa alapítója. PhotoFacial kezelési protokoll fejlesztője Nekünk csak kiváló klinikai és kozmetikumeredményeink vannak az Intraceuticals Oxygen terápiával kapcsolatban. Kezdetben egyedül használtuk a kezeléseket a gyártó jelzésére. Miután felfedeztük ezek nyugtató és hidratáló összetevőjét a bőrre, elkezdtük beépíteni ezt a kezelést a PhotoFacial sm Elite eljárásunkba. A kezelés jól működik a napon sérült bőr utó-kémiai hámlasztásánál. Ezek a hidratáló és könnyű összetevők a kémiai hámlasztás eredményei, valamint a felszínre kerülés utószakasza.

Eileen Harcourt mesterkozmetikus Rendszeresen adok kezeléseket a híres divatfényképésznek, Steven Kleinnek és a Style.com szerkesztővezetőjének, Candy Pratts-Pricenek mindig a divathét alatt vannak kezelései. Nemrég alkalmaztam az Intraceuticals oxigénkezelést a modelleknek a VPL divatbemutatónál és a Mac smink-csapattal dolgoztam azon, hogy egy fénylő modern izzást hozzak létre, az eredmények bámulatosak voltak és mindenkit felvillanyoztak!

Ricardo Rojas Ricardo Rojas Beauty 105 Rivington Street New York, NY 10002. Majdnem egy éve kezdtük el ajánlani az Intraceutical Oxygen kezeléseket a szalonban és azt akartam, hogy tudd, milyen nagyszerű ez az egész. A celebügyfeleim megőrülnek ezért a kezelésért. Sokuknak a szalon az utazásukat követő első megállója és sokuk ragaszkodik hozzá, hogy utazzam oda a géppel, ahol a fotózás, a sajtótájékoztató, stb. van. A lista azokról a celebekről, akik szeretik a kezelést, tartalmazza Baz Luhrmannt, az oscarnyertes Catherine Martint, Lydia Hearst, Vanessa Carltont, Natasha Bedingfieldt, Mario Cantonet, Rocco DiSpiritot, továbbá sok szépségszerkesztőt, tévé producerrt, életmód-írót a nyomtatott sajtóban és az interneten, satöbbi. Ez egy hatalmas befektetés volt a szalon érdekében, majdnem mindenki, aki részt vett ezen a kezelésen már egyszer, újra visszatér előjegyzésre mielőtt távozik!! Végül, de természetesen nem utolsósorban, a legnagyobb öröm volt, hogy veled dolgozhassak. Őszintén, Ricardo Rojas

Sheri “Sundari” Short, Lead Esthetician Ritz Carlton Texas U.S.A. 1980-tól 2000-ig a filmért és televízióért dolgoztam Hollywoodban sminkművészként. A színészek mindennap bejöttek a sminkkocsiba és elkerülhetetlenül megkérdezték: „Tudnál 10 évet fiatalítani az arcomon?” Mi mindig mosolyogtunk és nevettünk, magunk között azt gondoltuk "Sajnálom édesem, ez egy ecset, nem egy pálca!” Elhagytam a filmipart és 2000-ben elköltöztem Hawaii-ra, hogy gyógyítóként új életet kezdjek. Sminkművészként szerettem az embereket átalakítani, hogy megmutassam, milyen szépek tudnak lenni. De mindig arra vágytam, hogy mélyebb legyek. Le akartam hántani a külső rétegeket, köztük felfedni az ember igaz belső szépségét. 20 évig Hollywoodban az emberekre álarcokat festettem, végül megtaláltam az utat, hogy hogyan segítsem a rétegeket levetni. 2003-ban kozmetikusként kezdtem el dolgozni a Ritz-Carltonnél Mauin. Megtanultam nagyszerű arcmasszázst adni, folytatva egy kis smikeléssel, de arra vágytam, hogy a vendégeinknek mélyebb élményeket nyújtsak...ami megváltoztatja az idejüket Mauin. A Kapaluában lévő Ritz-Carlton egy lenyűgöző történelemmel rendelkező rendkívüli hely. Ahogy építették a szállodát, egy ősi temetési helyet felfedeztek a tulajdonon. Az energiák ott rendkívül hatalmasak. Elkezdtem ott végezni a gyógyító munkámat és hihetetlen sikereim voltak a gyűléseken. Majd az ingatlan 4 évre bezárt felújítások miatt. Engem akkor felkértek, hogy legyek a 2007 augusztusában a Dallasban nyíló Ritz-Carlton Vezető kozmetikusa. A gyógyfürdőigazgatónk, Julie Motley, részt vett az ISPA konferencián és egy Intraceuticals géppel tért vissza. Deirdre Burke odajött a gyógyfürdőhöz és figyeltem, ahogy adott néhány infúziót, köztük egyet nekem, tapasztalszerzésből. Hallgattam a dumát Masdonnáról és azt gondoltam: „Igen, láthatjuk...” Nem reklámozok semmit, amiben a szívem nem hisz, és nem fogok árulni semmi, amit személy szerint nem láttam honnan származik. Amikor a tréningeken voltunk, nem volt rá lehetőség, hogy a rendszeres heti kezelééseket megkapjam, de volt néhány itt és ott. Amikor megkaptam az 5. infúziót, olyan volt, mintha egy csoda történt volna. FIATALABBNAK tűntem! Nem tudtam meghatározni pontosan mi volt ez. Csak FIATALNAK tűntem és izgatottabb voltam, mint valaha! Amikor valamivel felcsigáznak engem, akkor abba beleteszem az energiámat... figyelek. Elkezdtem fel-felkészíteni minden egyes arckezelést, hogy már lefoglaltam egy Intraceuticals infúzió. Amikor férfiügyfelem volt, egyszerűen megkérdeztem, hogy ki akar-e próbálni valami újat! Az izgalmam fertőző volt. 10-ből 9 vendég kipróbálta és elkezdtem egymás után előjegyezni sorozatokat. Amikor befejezek egy sorozatot egy vendégen, ők az eredményekkel annyira boldogok, hogy gyakran jegyeznének elő egy másikat. Annyira sok kezelést kezdtem el csinálni, hogy a többi lánynak a részlegemen hamarosan szükségük volt egy saját gépre. Az Intraceuticals rendszer megháromszorozta az arckezelő osztályunk jövedelmét. Könyebb csinálni a testemen mint az arckezelés, az oxigéntől akár 8 órán keresztül nagyszerűen érzem magam, és az eredmény, nos, a vendégeim közül többek szerint 20 évet dobtam le magamról.. Bárcsak lenne egy fotóm egy nőről. Neki annyira mély hasadékai voltak, nem is tudnám kitalálni, hogyan történhet valakinek az arcával ilyen. Egy kiszáradt almababára emlékeztetett engem. Az elmúlt 15 évben a beteg férjét ápolta és ez megmutatkozott. Elkezdtem dolgozni rajta és örömmel figyeltem, ahogy képes voltam egy új életet adni ennek a csinos nőnek. Aztán visszatért a második sorozatért és fennakadt, mint én. Ragyógóank nézett ki....a bőre ragyogott és a mély hasadékai 90 százalékot lágyultak. Egy teljes napon keresztül dolgoztam rajta és ahogy végignéztem, amint a mély hasadékai eltűnnek, elmosolyodtam és arra gondoltam, hogy végül mégiscsak nálam van a pálca! Én IMÁDOM a rendszert, IMÁDOM a támogatást, amit Deirdre-től és Katherine-tből, a képviselőnktől kapok, és IMÁDOM megtaláláni a másik utat valaki igazi szépségének felfedéséhez. Úgy érzem, hogy az ügyfeleim bőrét nektárral táplálom, és jól érzem magam attól, amit velük csinálok. Ez mindkettőnknek győzelem.

Lara Ballis EpiCenter Medspa Kozmetikai Klinika Igazgatója U.S.A. Az Intraceuticals Oxygen Infusion igazán kedvelt a pácienseim között. Mi arról vagyunk ismertek az Epicenter MedSpánál, hogy nagyfokú eredmény-orientált kezeléseket adunk, így egy kicsit gyanakvó voltam azzal szemben, hogy egy olyan kezelést hoztam, amely nem hoz magával egy rövid felépülési időt. De ez a kezelés mesés. Az eredmények azonnaliak és hosszabban tartóak, mint véltem. Mindig az arc egyik oldalán végzem el a kezelést, és megengedem a páciensnek, hogy felüljön összehasonlítani a másik oldallal. Mindig meg vannak döbbenve a bőrük azonnali emelkedésén és a telt hatásán. Ez egy nagyszerű egyedi kezelés a dehidrációra és csodákat tesz azáltal, hogy segít a bőr gyulladását csökkenteni. Az Oxygen Facial csodásan dolgozik, felgyorsítja a gyógyulási időt, és csökkenti az érzékenység után az agresszív Photofacialst (egy olyan bőrbánásmód, ami fény alapú technológiát használ) a Fotódinamikus terápiával és a frakcionált ablative kezelésekkel. És természetesen ez a kezelés egy követelmény egy különleges eseményre - vagy ki nem akarja, hogy telt, izzó bőre legyen?

Kelly Horton, Orvoskozmetikus Faces Plus, Dr.Stephen Cohen, La Jolla, California U.S.A. Az Opulence szérumok helyreállítják a ragyogást és feltöltik minden ügyfél arcszínét, akit kezeltem, forradalmi áttörést jelentenek a bőrápoló kezelésekben. Egyszerűen imádom és folytatom a kombinálást a további módozatokkal!!!

Michele Gunther Cosabella U.S.A. 2001 júliusában találkoztam a bőrelváltozással az arcomon. Úgy nézett ki, mint egy hepehupás, mély tónusú, vörösszínű kiütés, ami tudatosította bennem a megjelenésemet annyira, hogy otthonülővé váltam. Mikor el kellett mennem, nagy mennyiségű sminket alkamaztam, hogy leplezzem. 4 éven keresztül keresztülmentem a látó doktorok, bőrgyógyászok és holisztikus gyógyászat-szakértők költségén, idején és kezelésein. Gyógyszerezéseket írtak elő, krémeket és változó a diétát, mindezt hasztalanul. Senkinél nem merült fel egy diagnózis vagy egy gyógymód. Éreztem, hogy az erőforrásaimat kimerítettem. Az év elején Cosabellánál találtam magamet. Az Intraceuticals Megújító Infúziós termékeddel kezeltek engem. Több kezelés után a bőröm teljes megújítását fedeztem fel. Az arcom mindegyik kezeléstől jobbá és jobbá válik. Egy váratlan bónuszt is kaptam, a körök és korral járó ráncok a szemeim körül eltüntek. A mai napig 8 kezelésem volt, és folytatni fogom korlátlanul. Intraceuticals Megújító Infúzió annyira csodálatos és én annyira hálás vagyok a vállalatodnak és a termékednek. Köszönöm, hogy visszaállítottad az életem az útra ezeken a bámulatos eredményeken keresztül, amit Intraceuticals Megújító Infúzió adott nekem.

Linda Youngblood The Spa at Willow Bend igazgatója. A testünknek oxigénre van szüksége, hogy életben maradjon, és a tápanyagok fenntartsák a jó egészséget. A bőrünk a testünk legnagyobb „szerve”, úgyhogy tökéletesen érthető, miért kell őt rendszeresen táplálnunk és feltölteni tápanyagokkal és oxigénnel... ez az ok,a miért az Intraceuticals dolgozik!

Lynn Bain Opulence U.S.A. Az ügyfelem, akit melasmával kezeltem néhány évig, annyira csalódott volt. A Hydroquinone-t, amely igazán használt a melasmának, az arcát túl fehérré tette (ő spanyol), amikor meg be akarta fejezni, a melasma visszatért. Elvégeztem egy élénkítő kezelést rajta, majd két nappal később hagyott nekem egy üzenetet a rögzítőmön „Ó ÉDES ISTENEM mit tettél a bőrömmel? Bármi volt is ez, újra meg kell csinálnunk.” Vett egy egész sorozatot! Utóirat: a múltban sok nagytekintélyű helyen járt már, de senki nem tudott segíteni neki. Köszönjük Intraceuticals.

Clarice Morris California U.S.A. Én több mint 16 éven keresztül voltam regszitrált nővér, és nagyon bizonytalan voltam a termékeddel kapcsolatban. Köszönet ezért a csodálatos ajándékért. Tonya a Metropolitan Oasisnél (San Bernardino, Kalifornia) december 06-án nyújtotta az első kezelést nekem. 3 kezelésem volt – és hű – mindennap bókokat kapok a bőröm tökéletességért. 46 éves vagyok. A bőrőm egy 29 évesének néz ki. Másodszor, 30 éven keresztül SOHA nem metntem el otthonról teljes sminkelés nélkül, még a sarki fűszereshez sem. Az első kezelésem után, 2 hónapja sminkmentes vagyok. Köszönöm a SZABADSÁGOT. Hölgyeim, megéri.

Zina, kozmetikus az Aphrodite Skin Care-nél New Yorkban. A nevem Zina és kozmetikus vagyok az Aphrodite Skin Care-nél New Yorkban. 20 évet dolgoztam egy gyógyszertárban és 19 éve rendelkezem Cidesco kozmetikus diplomával. Szeretném, ha megosztanád az ajánlólevelemet a vállalatoddal kapcsolatos tapasztalatommal, és ha köszönetet mondhatnék. Sok vállalattal és termékkel dolgozom, de semelyik sem adja át a közvetlen eredményeit a fiatalító szérumnak, és csak szemfényvesztés a szérum gazdagsága. A termékeiddel könnyű azonnal professzionális eredményeket megvalósítani és feléleszteni a sérült bőrt. Az ügyfelek mindig boldogok és lelkesek, és visszatérnek mégtöbb oxigénkezelésért. Ismételten köszönet mindenért, és meg kell osztanom a tapasztalatomat a pattanásra hajlamos bőrrel kapcsolatban. Sok ügyfelemnek van pattanásra hajlamos bőre. Két évvel ezelőtt, amikor elkezdtem a vállalatoddal dolgozni, elindítottam a kísérletemet Nagyon boldog vagyok, hogy megfiatalító szérummal dolgozom a problémás bőrért. A hatodik oxigénkezelés-sorozat után, minden egyes ügyfél látta a legjobb eredményeket, a pattanások minimalizálódnak és a bőr egészségesebbé válik. A szérum segít a bőrnek, hogy nedvesítettebbé és hidratáltá váljon, és az antioxidánsok segítenek kiegyensúlyozni a szabad gyök károsodás, valamint segít a bőrnek, hogy gyógyszeres kezelés vagy gyógyszerek nélkül váljon természetesen egészségesebbé. Az ügyfeleim és én is nagyon boldogok vagyunk, hogy a vállalatoddal dolgozunk. Nagyon köszönöm még egyszer.

Alex, U.S.A. Nos, befejeztük az Intraceutical oxigén szérum kezelések 6 hetét és most rabja vagyok a kezeléseknek és a termékeknek!!! Tudod, én olyan nagy szerelmese vagyok a krémeknek és az italoknak, mint te és egész életemen keresztül próbálgattam a különböző termékeket, ahogy a bőröm megérett rá. A termékek közül néhánynál, amit kipróbáltam, úgy tűnt, hogy azt teszi a dolgát, de azt hiszem, hogy az oxigénes arcápolás a termékekkel együtt IGAZÁN óriási különbséget eredményezett a teljes bőrön, és valóban teljesítette ígéretét. Amikor elkezdünk, nem igazán tudtam, hogy mire számítsak. A bőröm jó formában van így a 40-es éveimben. Finom vonalaim vannak a szemeim körül, a homlokomnál, valamint az ajkaim és szájam körül ráncok kezdtek megjelenni, egy kevés szárazság arcomon, ami azelőtt nem volt. Az első hét után nem csak én vettem észre jelentős javulását a hidratálásban, hanem a férjem is megjegyezte. Nem csupán a ráncok lettek kicsit simábbak, hanem a szárazság feltöltődött és hidratálttá vált!!! Annyira boldog vagyok a kezelések eredményeivel és a termékekkel, hogy pánikolni kezdtem a gondolattól, hogy közeledtünk az arcmasszázsok végéhez!!!! Úgy tervezem, folytatom az arcápolást, és kellenek a termékek! Mert a bőröm ilyen jó állapotban van, nem vártam a nagy különbséget az eredményekben, de TÉVEDTEM! Már sok barátomnak meséltem róla, és izgatott vagyok az első kezelések miatt, ajmiket tőled kapnak. Felvillanyoztál és annyira hálás vagyok, hogy megkértél, hogy próbáljam ki ezt a terméket!!!! Annyira sokat köszönhetek neked, hogy az Intraceuticals felé fordítottál. Boldog vagyok, hogy van egy igazi termék a piacon, ami igazán visszafordítja az időt, vagy legalább lelassítja az idő múlásának megjelenést az arcomon.

Alexandra Nishiki, Kapaa, Kauai. 25 éves veteránként a bőrápolás terén ritkán hatnak rám annyira, hogy egy ajánlólevelet írjak. Nos, az Intraceuticals lenyűgözött! Ez tényleg olyan, mint mondják, és az ügyfelek felhívnak, hogy a férjeik is bókolnak a friss, feltöltött arcaiknak! Elég ha anynit mondok, köszönöm Intraceuticals!

Janel Ayers Kauai, Hawaii. Én egy olyan 40 éves nő vagyok, aki éppen Alexandra Nishikitől kapta az első kezelést, és úgy nézek ki, mint középiskolában. Úgy érzem, a megújult ifjúságom mégjobban rávilágít a szépségemre.

Mégtöbb elképesztő, a termékeinkről szóló értékelésért látogasson el sajtó oldalunkra és videó galériánkba. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a sztárajánlások az Intraceuticals tulajdonát képezik, és nem lehet őket letölteni vagy reprodukálni semmilyen körülmények között.